Van der Vegt in Oudleusen verkoopt al meer dan 50 jaar onderdelen/accessoires/kleding/motoren voor de motocross, enduro en supermoto. In de loop der jaren zijn ze van vele merken dealer geworden. Van der Vegt beschikt over een winkel met ruim aan 1000m2 showroom. 

Achter
Van der Vegt zit een gedreven team met motorliefhebbers en ze zullen er alles aan doen om jou je sport te laten beoefenen. Het klantenbestand varieert van amateur/hobbycrossers tot Dutch of Masters Motocross tot Europese/Wereld kampioenschap rijders, iedereen is bij hen van harte welkom en wordt prettig geholpen. Door het uitgebreide assortiment hebben zij voor elke crosser met ieder budget een passende oplossing. 
Zoek je deskundig advies of wil jij op je gemak je nieuwe crossoutfit uitzoeken dan ben je in de winkel van harte welkom.
Door de rechtstreekse contacten met leveranciers proberen zij het assortiment steeds verder te ontwikkelen en de voorraad te verhogen. Zij streven naar een hoge klanttevredenheid en zien graag de klanten weer terug in de winkel.