Ruilen van artikelen is mogelijk, mits het artikel geretourneerd wordt in de originele verpakking en in onbeschadigde staat binnen 14 dagen. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Met gepersonaliseerde producten bedoelen wij o.a. crossshirts, stickersets en milieumatten met bedrukking van eigen naam en nummer. Deze producten worden speciaal voor je geproduceerd en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Eventuele verzendkosten zijn in dit geval geheel voor rekening van de consument.

Het terugsturen van artikelen gaat als volgt:

1. Zorg dat het artikel onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking zit.
2. Plaats het artikel in een stevige, kartonnen doos.
We raden je aan de doos te gebruiken waarin de bestelling geleverd is.
3. Vul dit retourformulier zo compleet mogelijk in. Print het uit en doe het bij de artikelen in de doos.
4. Voorzie het pakketje van ons adres:

Van der Vegt
Schoolstraat Oudleusen 1
7722 SZ Dalfsen
Nederland

5. Geef het pakketje af bij een postkantoor of een PostNL punt. De kosten hiervan zijn voor je eigen rekening. Bewaar altijd het verzendbewijs dat afgegeven wordt! Stuur eventueel jouw verzendbewijs naar ons via email.

Retourneren kan ook in onze winkel in Oudleusen. Neem het online aankoopbewijs mee en geef het pakketje met een ingevuld retourformulier af aan de balie. De afhandeling wordt verder via vdvegt.com geregeld.

Afhandeling

Nadat je pakketje bij ons is binnengekomen. Zullen wij het binnen enkele dagen beoordelen. Tevens zullen wij ons best doen een passende oplossing te bedenken. Wij zullen jouw telefonisch of per email op de hoogte houden van de status en over de verdere afhandeling.

Niet tevreden?

Wij van Van der Vegt vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met je aankoop. Daarom geven we je 14 dagen de tijd om dit voor jezelf te bepalen. Ben je niet tevreden? Dan kan het nog retour (Hebben wij een onjuist of defect artikel geleverd? Neem dan contact met ons op.)

Contact

Heb je nog vragen over garanties of het retourneren? Neem dan contact op met ons op:
E-mail: webshop@vdvegt.com
Tel: 0529-471386
Tip: we kunnen je sneller helpen als je je ordernummer bij de hand hebt. Deze vind je in je bestelbevestiging.